۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۲

بوچانی خبرداد؛

همکاری ۵۲ مرکزعلمی در دوازدهمین جشنواره مجمع شهری تهران

همکاری ۵۲ مرکزعلمی در دوازدهمین جشنواره مجمع شهری تهران

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در مراسم تفاهم نامه علمی، پژوهشی این مجموعه با دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از همکاری ۵۲ مرکز علمی دردوازدهمین جشنواره مجمع شهری تهران خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران؛ محمد حسین بوچانی در مراسم تفاهم نامه علمی، پژوهشی این مجموعه با دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با اشاره به برگزاری یازده دوره جشنواره پژوهشی مجمع شهری تهران گفت: هدف اصلی این جشنواره جمع آوری مطالعات و اندیشه‌های مربوط به حوزه شهری نه تنها در تهران بلکه در سایر شهرها و کلانشهرهای ملی و جهانی است.

وی با اشاره به ثبت ۴۳ هزار و ۱۸۸ اثر در دبیر خانه جشنواره مجمع شهری تهران در طول ۱۱ دوره گذشته گفت: همچنین حدود ۳۸۴ اثر به عنوان آثار برگزیده در ۱۱ دوره معرفی شده است که به عنوان مجموعه ارزشمند علمی در اختیار پژوهشگران قرار دارد.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران برگزاری جشنواره مجمع شهری به صورت ۳ دوره بین المللی و ۴ دوره همزمان با کنفرانس مجمع جهانی شهرها ادامه داد: خروجی اصلی شهرداری تهران از این جشنواره ایجاد یک شبکه تأثیرگذار از خبرگان حوزه شهری ازیک سو و از سوی دیگر استفاده از خرد جمعی برای حل چالش‌ها و مشکلات شهرها به ویژه پایتخت است.

وی با اشاره به حضور پژوهشگران از شوراهای اسلامی شهرها، مدیران شهری، شرکت‌های دانش بنیان، انجمن‌ها و مراکز پژوهشی و دانشگاهی در این جشنواره بیان کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده تمامی نشست‌های تخصصی به دانشگاه‌ها واگذار شده است. همچنین در طول ۱۱ دوره از جشنواره مجمع شهری رویکردهای مختلفی دنبال شده است.
بوچانی با بیان اینکه داوری آثار در دوازدهمین دوره از جشنواره به صورت کاملاً الکترونیک و توسط اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های معتبر انجام می‌شود، یادآور شد: در این دوره نیز ۱۱۳ استاد و عضو علمی دانشگاه‌ها در فرآیند داوری جشنواره حضور دارند و از طریق سامانه ایجاد شده، این کار انجام می‌شود.

وی با اشاره به رویکرد دوازدهمین جشنواره مجمع شهری تهران تاکید کرد: در این دوره سعی شده است که از ساختار مجمع جهانی شهرها برای اجرای جشنواره استفاده شود اما به دلیل شیوع بیماری کوید ۱۹ این رویداد علمی به صورت مجازی برگزار می‌شود.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران با اشاره به مشارکت ۵۲ مراکز علمی، نهاد دانشگاهی و سازمان‌های تخصصی با مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران گفت: با توجه به وضعیتی که بیماری کرونا در دنیا ایجاد کرده است موضوع و رویکرد اصلی جشنواره امسال تاب آوری شهری در نظر گرفته شده و محورهای جشنواره با تمرکز بر این موضوع برگزار می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به امضای تفاهم نامه همکاری علمی، پژوهشی و اجرایی با دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی افزود: مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با در نظر داشتن علایق مشترک، در راستای توسعه همکاری‌های دو جانبه با هدف ارتباط سازمان یافته و بهره مندی از دستاوردهای علمی و تخصص‌های مختلف علمی- تحقیقاتی تفاهم نامه همکاری امضا می‌کنند.

بوچانی با اشاره به محورهای این تفاهم نامه بیان کرد: حمایت از پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا با محوریت مطالعات مربوط به مدیریت شهری در چارچوب دستورالعمل حمایت از پایان نامه‌های دانشجویی شهرداری تهران، استفاده از فرصت‌های مطالعاتی برای اعضای هیأت علمی دانشگاه در مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران مطابق با قوانین و مقررات از جمله آئین نامه مالی و معاملات شهرداری تهران، بهره مندی طرفین از توانمندی‌های پژوهشی یکدیگر از قبیل امکانات تخصصی، کتابخانه ای، اسناد، مدارک، منابع علمی، اطلاعات و داده‌های خام، مشارکت در برگزاری همایش‌های علمی ملی و بین المللی مرتبط با حوزه مدیریت شهری مطابق با ضوابط قانونی و مالی شهرداری تهران، تهیه مطالعات کاربردی برای شهر تهران، اعطای تسهیلات علمی برای کارکنان طرفین برای شرکت در نشست‌ها و دوره‌های علمی و ارتقای مهارت‌ها، برگزاری نشست‌ها و دوره‌های علمی و تخصصی ملی و بین المللی به صورت مشترک، استفاده از تسهیلات رفاهی، امکانات و تجهیزات دانشگاهی در برنامه‌های اموزشی مشترک، چاپ مشترک کتب تألیف یا ترجمه شده با استفاده از ظرفیت و آرم انتشارات طرفین تفاهم نامه مطابق با دستورالعمل‌های موجود از جمله مفاد همکاری در قالب این تفاهم نامه در نظر گرفته شده است.

تقدیر از سرعت عمل مرکز مطالعات شهر تهران در تأثیر کوید ۱۹ در اداره پایتخت

در ادامه این نشست رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی ضمن تشکر از اقدامات مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در خصوص نیازهای روز اداره پایتخت گفت: یکی از برنامه‌های تأثیرگذار و جذاب این مجموعه تهیه مجموعه مطالعاتی در خصوص کوید ۱۹ و تأثیر آن در اداره شهر تهران و سرعت عمل مرکز در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران برای حل این مساله جهانی قابل تقدیر است.

حمید رضا عظمتی افزود: دانشگاه شهید رجایی به عنوان یک مجموعه علمی و با سابقه در کشور نیز با توجه به مأموریتی که برعهده دارد، از فرصت‌های پیش آمده برای حل مسائل جامعه در حوزه‌های تخصصی استفاده کرده است.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه همکاری با مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران ادامه داد: اعتقاد دارم این تفاهم نامه سرآغاز حرکتی در حل مسائل و مشکلات جامعه است.
رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با اشاره به دستاوردهای دانشکده‌های مجموعه شهید رجایی در ارتباط با مسائل شهری بیان کرد: اساتید جوان این دانشگاه به دنبال فرصت برای نقش آفرینی در حل مسائل شهر تهران هستند و امیدواریم امضای تفاهم نامه همکاری بتواند زمینه را برای حضور نخبگان جوان در اداره شهر تهران فراهم کند.

کد خبر 5030352

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha